Motor communicatie

Wij zijn al vele jaren bekend met motor communicatie en leveren de meest uiteenlopende sets. Door onze praktijk ervaring met vele motorrijders kunnen wij u deskundig voorlichten, wat u moet kopen. Heeft u interesse voor een Midland bluetooth (intercom) systeem of gaat u voor de professionele (intercom)communicatiesystemen van Starcom1!  De keuze die u moet maken is gaan we voor draadloos (bluetooth) of gaan we voor bedraad (Starcom1) We zetten de voor- en nadelen op een rijtje:

Bluetooth - draadloos:
- Voordeel: geen draden meer, eenvoudige werking, veel mogelijkheden. Bluetooth Communicatie mogelijk met meerdere rijders. (vanaf BTX-2)
- Nadeel: Storing gevoeliger (externe apparatuur), unit op de zijkant van de helm. verbinding kan worden verbroken, Systemen moet opgeladen worden.

Starcom1 met bedrading:
- Voordeel: Hogere snelheden, geen storingen van externe apparatuur, veel mogelijkheden. Opladen niet nodig wordt direct op 12 volt aangesloten. Evt. uitbreidbaar naar bluetooth helmset
- Nadeel: Bedrading is kwetsbaar, zelf inbouwen in de motor.

Welke bluetooth systeem  moet je dan kiezen?
1. Wilt u communiceren op de motor van rijder naar bijrijder en u wilt gebruik maken van een GPS-telefoon dan is de Midland BTX-1 de beste keuze.

2. Wilt u communiceren op de motor van rijder naar bijrijder of van rijder/rijder met hetzelfde merk of  ander merk (max. 800mtr.)  en u wilt beide gebruik maken van een GPS-telefoon dan is de Midland BTX-2 de beste keuze.

3. Wilt u communiceren op de motor van rijder naar bijrijder of van rijder/rijder met hetzelfde merk of  ander merk (max. 1600mtr.) en u wilt beide gebruik maken van een GPS-telefoon en naar de interne RDS FM radio luisteren dan is de Midland BT-Next Pro  de beste keuze.

Team Professionele motor instructieset

Een professionele instructieset voor jarenlang gebruik

Compleet met alle toebehoren.

Midland BTTALK APP voor de motor

 Midland APP BTTALK voor de motor communiceren via de Smartphone en uw uw bluetooth module zoals de Midland BT Next - BTX pro

Albrecht USB aansluiting

Albrecht USB aansluiting

nieuwe uitvoering!

Universele fietshouder voor o.a. portofoons

Universele fietshouder voor o.a. portofoons en GPS - Smartphone